پزشکی

مراقبت از پیرسینگ گوش به چه صورت است؟

مراقبت از پیرسینگ گوش

مقدمه: امروزه پیرسینگ گوش برای زیبایی بیشتر طرفداران بسیاری پیدا کرده است. مهمترین مطلب در این باره این است که بعد از انجام پیرسینگ گوش چگونه از گوش خود مراقبت نمایید تا دچار عفونت و عوارض بعد از پیرسینگ نشوید. برای اطلاع از این موضوع با ما همراه باشید.

پیرسینگ گوش یک روش کاملاً ایمن و ساده است که با کمک یک متخصص توسط سوزن های خاصی انجام می‌شود. در این روش معمولاً نیازی به بیهوشی نیست زیرا درد بسیار خفیفی دارد و فقط در موارد نادر، نیاز به بیهوشی وجود دارد. در طول فرآیند پیرسینگ گوش خونریزی کمی رخ می‌دهد یا بدون خونریزی انجام می‌شود. با اینحال چون در این روش به بدن آسیب وارد می‌شود نیازمند مراقبت هایی برای تسریع بهبودی است.

مراقبت های بعد از پیرسینگ گوش

در طول مراحل اولیه بهبودی – 6 هفته اول برای سوراخ کردن نرمه گوش و 12 هفته برای سوراخ کردن غضروف – کارشناسان می‌گویند که باید مراحل ذکر شده در زیر را دنبال کنید تا ناحیه را تمیز و عاری از عفونت نگه دارید.

ابتدا باید دستان خود را قبل از لمس گوش یا ناحیه پیرسینگ خوب با آب و صابون بشویید تا از افزودن باکتری های بالقوه مضر به ناحیه جلوگیری کنید. توصیه می‌شود سوراخ گوش و ناحیه اطراف آن را یک بار در روز در طول کل فرآیند بهبودی 6 یا 12 هفته ای با یک صابون ضد باکتری ملایم و آب گرم بشویید. پس از شستن، ناحیه مورد نظر را با دستمال تمیز یا حوله کاغذی خشک کنید.

می‌توانید از یک سواب پنبه‌ دار آغشته به کمی الکل طبی به صورت مالشی برای تمیز کردن اطراف محل پیرسینگ استفاده کنید. اما مهم است که توجه داشته باشید که الکل می‌تواند باعث تحریک شود، به خصوص اگر پوست حساسی دارید. الکل، اگرچه برای کشتن موقت میکروب ‌های سطحی عالی است، اما در صورت استفاده مکرر پوست را خشک می‌کند، که می‌تواند باعث تحریک و تأخیر در بهبودی شود.

در عوض، می‌توانید از یک محلول نمکی ساده یا یک محصول پس از پیرسینگ حاوی بنزالکونیوم کلرید استفاده کنید. ابتدا یک پچ تست را با هر محصول جدید انجام دهید و 24 ساعت منتظر بمانید تا مطمئن شوید که پوست شما به آن حساسیت ندارد.

هر بار که محل را تمیز می‌کنید، جواهرات را یکبار بطور کامل بچرخانید تا از بسته شدن سوراخ جلوگیری کنید. پیرسینگ های غضروف متفاوت هستند، فقط باید دو تا سه بار در روز بدون پیچاندن گوشواره، قسمت جلویی و پشتی را تمیز کنید و به‌ طور کلی وقتی گوشواره را تمیز نمی‌کنید، از دست زدن به آن ناحیه خودداری کنید تا از تحریک بیشتر جلوگیری شود. هرچه بیشتر با سوراخ غضروف بازی کنید، غضروف بیشتر تحریک می‌شود که می‌تواند باعث ایجاد برآمدگی، اسکار کلوئیدی و عفونت شود.

استفاده از محصولات تسکین دهنده را در ناحیه در نظر بگیرید. اگر پوست اطراف پیرسینگ شما کمی خشک شده و یا خارش دارد، می‌توانید یک محصول مبتنی بر وازلین استفاده کنید تا پوست را مرطوب و محافظت کند.

اگر پوست خشک و یا حساسی دارید و احساس سوزش می‌کنید، با پزشک مراقبت های اولیه یا متخصص پوست خود در مورد یک آنتی بیوتیک موضعی قوی صحبت کنید تا به آرام کردن شرایط و جلوگیری از عفونت کمک کند. از مصرف آنتی ‌بیوتیک‌ های موضعی بدون نسخه، مانند آنتی‌ بیوتیک‌ هایی که حاوی باسیتراسین هستند، در آن ناحیه اجتناب کنید، زیرا می‌توانند باعث تحریک بیشتر یا واکنش آلرژیک شوند.

پیرسینگ گوش نشانه چیست؟

پیرسینگ گوش ممکن است به دلایل مذهبی، معنوی یا زیبایی شناختی صورت بگیرد و تاریخچه طولانی خصوصاً در بین زنان دارد. پیرسینگ گوش شایع ‌تر از سایر پیرسینگ ها است و خطرات کمتری نسبت به سایر قسمت های  بدن دارد.

تمیز کردن و نگهداری منظم سوراخ های گوش به شما کمک می‌کند تا از عفونت و جای زخم جلوگیری کنید. علاوه بر این، صبر کنید تا پس از گذاشتن گوشواره استارتر به اندازه کافی بهبود پیدا کنید. پیرسینگ را با استفاده از یک لوسیون ضد عفونی کننده ملایم تمیز کنید. دو بار در روز به مدت سه هفته قسمت پیرسینگ را ضد عفونی کنید، سپس فاصله زمانی طولانی تری را تا بهبودی کامل در نظر بگیرید.

پیرسینگ گوش دخترانه در قسمت های مختلف گوش بر اساس سلیقه و خواست فرد صورت می‌گیرد و تنوع بسیار بالایی دارد.

پیرسینگ گوش مردانه از تنوع کمتری برخوردار است و نسبت مردانی که پیرسینگ گوش انجام می‌دهند، بسیار کمتر از زنان است. با اینحال در بسیاری از کشورها و فرهنگ ها پیرسینگ گوش مردانه نیز رایج است و انواع آن معانی مختلفی دارد.

قیمت پیرسینگ گوش، قیمت پیرسینگ گوش بسته به جنس آن متفاوت است. شما می‌توانید بسته به بودجه خودتان انواع طلا، نقره یا پلاتین پیرسینگ را خریداری کرده و مورد استفاده قرار دهید.

در پیرسینگ گوش از سوزن های مخصوص و یا دستگاه های مخصوص پیرسینگ استفاده می کنند. البته برخی از متخصصین از آنژیوکت نیز برای این منظور استفاده می کنند.

پیرسینگ گوش فیک

پیرسینگ گوش فیک بسیار راحت تر از پیرسینگ واقعی است زیرا در این روش گوش سوراخ نمی‌شود. انواع پیرسینگ گوش فیک را شما می‌توانید بدون هیچ درد و عوارضی هر زمان به صورت دلخواه مورد استفاده قرار دهید. پیرسینگ های فیک را می‌توانید برای قسمت های مختلف گوش خریداری کرده و مورد استفاده قرار دهید.

انواع پیرسینگ و معنی هر کدام را بشناسید!

عوارض پیرسینگ گوش

عوارض پیرسینگ گوش

به یاد داشته باشید که پیرسینگ گوش زخمی است که عمدا ایجاد شده است و بدن شما در تلاش است اطراف جسم خارجی را التیام ببخشد. به همین دلیل ما باید خطر عفونت را کاهش دهیم، بهبودی را تقویت کنیم و عواملی که مانع از بهبودی می‌شوند را به حداقل برسانیم.

بلافاصله پس از سوراخ کردن گوش ناحیه کمی متورم و دردناک می‌شود، اما معمولاً پس از چند روز از بین می‌رود. در روزها و هفته‌ های پس از آن، مراقب عوارض پیرسینگ گوش باشید. ترشح، قرمزی منتشر یا علائم التهاب (که به رنگ پوست شما بستگی دارد)، حساسیت، احساس گرما در ناحیه در هنگام لمس از عوارض پیرسینگ گوش است. اگر هر یک از این علائم را دارید، باید با پزشک مراقبت های اولیه یا متخصص پوست خود تماس بگیرید.

اگر پیرسینگ غضروف عفونی شده است، قطعاً باید زودتر با پزشک تماس بگیرید. زیرا غضروف زمان بیشتری برای التیام نیاز دارد و خطر بیشتری برای اسکارهای کلوئیدی یا سوراخ شدن زیر پوست دارد.

برای جلوگیری از انتقال باکتری از موهایتان به پیرسینگ های جدید، سعی کنید موهای خود را در شب  ببندید- حداقل برای ماه اول. عقب و دور نگه داشتن موها از گوش نه تنها خطر عفونت را کاهش می‌دهد، بلکه از گیرکردن آن بر روی گوشواره در هنگام خواب نیز جلوگیری می‌کند.

سخن پایانی: نکته حائز اهمیت این است که پیرسینگ گوش را حتما زیر نظر یک متخصص انجام دهید تا از عفونت و خونریزی جلوگیری شود و به اینکه اهمیت دهید که مراقبت های بعد از پیرسینگ برای جلوگیری از عفونت و بهبود سریعتر بسیار مهم هستند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *