پزشکی

مزوتراپی مو یا میکرونیدلینگ مو: کدام راه حل نهایی ریزش مو است؟

مزوتراپی بهتره یا میکرونیدلینگ؟

مقدمه
مزوتراپی و میکرونیدلینگ دو تکنیکی هستند که برای کمک به رشد و تقویت موها استفاده می‌شوند. هر کدام از این روش ها مزایا و معایبی دارند. در ادامه به تفاوت بین این دو و اینکه مزوتراپی بهتره یا میکرونیدلینگ صحبت خواهیم کرد. تا پایان همراه ما باشید.

مزوتراپی مو یا میکرونیدلینگ مو؟

پزشکان مزوتراپی را برای فعال کردن سلول های موی بیمار و تحریک رشد سلولی انجام می‌دهند. این روش یک درمان کم تهاجمی برای ریزش مو با تزریق های کوچک به پوست است. ترکیبات مزوتراپی برای مو انواع فیلر مو حاوی کمپلکس های ویتامین، مواد معدنی، هیالورونیک اسید، اسیدهای آمینه و آنتی اکسیدان ها هستند که همگی برای متعادل کردن و تغذیه پوست سر ضروری می‌باشند.

میکرونیدلینگ نیز برای پوست سر به دلیل توانایی تحریک تولید کلاژن، بهبود گردش خون و افزایش جذب درمان های موضعی به طور فزاینده ای محبوب شده است. میکرونیدلینگ شامل استفاده از غلتک پوستی یا درماپن مکانیکی با سوزن های ریز است. این روش باعث آسیب های کوچک پوستی می‌شود که می‌تواند به رشد مجدد موهای شما کمک کند. اعتقاد بر این است که میکرونیدلینگ همچنین می‌تواند به القاء سلول های بنیادی در فولیکول های مو کمک کند که ممکن است منجر به رشد مو شود.

جدول مقایسه بین مزوتراپی مو و میکرونیدلینگ مو

مزوتراپی مو میکرونیدلینگ مو
مزایادرمان ریزش مو،رویش مجدد مودرمان ریزش مو، نازکی مو
معایبالتهاب و قرمزی پوست سر در ناحیه تزریقدر مراحل ابتدایی میکرونیدلینگ مو، ممکن است کمی ریزش مو رخ دهد، اما این بخشی از فرآیند طبیعی درمان است و با گذشت زمان، موهای جدید و سالم‌تر به جای آن‌ها رشد می‌کنند.
هزینه هر جلسهحداقل 640,000 تومان
حداکثر 4,600,000 تومان
حداقل 550,000 تومان
حداکثر 3,800,000 تومان

مزوتراپی مو چیست؟

مزوتراپی مو یک درمان جایگزین برای مردان و زنانی است که دچار ریزش مو و نازک شدن مو هستند. مزوتراپی برای مو که در سال 1952 توسط یک پزشک فرانسوی اختراع شد، در طول سال ها به یک درمان مطلوب برای ریزش مو تبدیل شده است. مزوتراپی روش درمانی است که با تزریق مقادیر ضروری پروتئین، ویتامین و مواد معدنی به مزودرم پوست سر به رشد مو کمک می‌کند. این ترکیبات فولیکول های مو را تغذیه می‌کنند که به نوبه خود منجر به تقویت مو و کاهش ریزش مو می‌شود.

روش درمان مزوتراپی شامل استفاده از درما رولر یا مزوگان برای ایجاد ریز سوراخ‌ هایی در پوست سر است که از طریق آن اجزای تحریک کننده رشد مو تزریق می‌شوند. این فرآیند باعث افزایش خون رسانی در ناحیه تحت درمان شده و در نهایت رشد موهای جدید را تسریع می‌کند. مزوتراپی یک روش درمانی اثبات شده پزشکی است که نتایج مؤثری برای مشکلات ریزش مو ایجاد می‌کند که باعث می‌شود افراد آن را نسبت به سایر درمان ها انتخاب کنند.

مزایای مزوتراپی مو

مزایای مزوتراپی مو

مزوتراپی برای بازسازی موها از 90-92 ٪ موفقیت دارد. دانستن سایر مزایای مربوط به این روش ممکن است شما را متقاعد کند که این درمان را امتحان کنید.

1- تحویل مستقیم اجزای رشد مو به درم

روش های بی شماری برای شما وجود دارد که مواد مغذی ضروری بدن خود را تأمین کنید. اما با استفاده از مزوتراپی، پوست سر شما اجزای اساسی رشد مو را بطور مستقیم تحویل می‌گیرد. با این روش درمانی، می‌توانید اجزای درمانی را با دقت بالا به لایه درم تحویل دهید. این امر به نتایج فوری و بهتر کمک می‌کند.

2- تحریک فولیکول های مو

فولیکول های مو، تارهای مو را به پوست سر وصل می‌کنند. غدد زیر جلدی در این فولیکول ها با تولید روغن طبیعی به نام سبوم، پوست سر را مرطوب و تغذیه می‌کنند. همچنین باعث رشد مو می‌شود.

تقویت کننده های مغذی که در طول درمان مزوتراپی به پوست سر تزریق می‌شوند، فولیکول های مو را احیا می‌کنند و به آنها در تولید موهای ضخیم و قوی کمک می‌کنند. آنها همچنین به گردش خون بهتر در پوست سر، شروع متابولیسم سلولی و از بین بردن عفونت ها کمک می‌کنند.

3- کاهش التهاب پوست سر

مزوتراپی می‌تواند التهاب های اندک پوست سر ناشی از شوره سر یا خارش را درمان کند. پوست سر شما به دلیل تقویت درمانی، سالم تر می‌شود. رطوبت در پوست سر شما ترمیم می‌شود و این به معنای شوره کمتر است. این مسئله باعث می‌شود محیط ایده آل برای رشد موهای سالم ایجاد شود.

4- اصلاح سطح pH طبیعی

سطح pH نامناسب در پوست می‌تواند باعث گرفتگی فولیکول های مو شود. این امر ممکن است بر پاسخ سیستم ایمنی بدن تأثیر بگذارد و همچنین منجر به آسیب مو و ریزش مو شود. درمان مزوتراپی این مشکل را برطرف می‌کند زیرا این روش شامل لایه برداری پوست سر است. هنگامی که pH به سطح طبیعی بازگردد، موهای سالم شروع به رشد می‌کنند.

5- خنثی سازی بیش از حد DHT

علت آلوپسی و طاسی الگوی مردانه وجود DHT اضافی (دی هیدروتستوسترون) در بیمار است. درمان مزوتراپی به کاهش DHT کمک می‌کند و چرخه زندگی عادی را برای رشد موهای سالم فراهم می‌کند.

6- درمان غیر تهاجمی

درمان مزوتراپی یک روش غیر تهاجمی است و تقریباً بدون درد است. در مقایسه با روش های جراحی، بیمار فقط حداقل درد یا ناراحتی را احساس می‌کند. مزوتراپی یک روش ایمن است که نتایج چشمگیری می‌دهد. یکی از مهمترین مزایای درمان مزوتراپی این است که بیماران می‌توانند بلافاصله پس از درمان به کارهای روزانه خود برگردند. مزوتراپی بهترین روش برای افرادی است که وقت زیادی برای از دست دادن ندارند.

معایب مزوتراپی مو

عیب اصلی مزوتراپی این است که مانند سایر روش های غیر جراحی ریزش مو، نتایج آن فقط تا زمانی که درمان ادامه دارد باقی می‌ماند. مزوتراپی می‌تواند تا حدودی علائم ریزش مو را برطرف کند، اما نمی‌تواند علل ژنتیکی ریزش مو را تغییر دهد. این باعث می‌شود مزوتراپی یک راه حل دائمی کمتر مفید نسبت به کاشت مو باشد. با وجود این، مزوتراپی همچنان گزینه ای برای کسانی است که به دنبال تقویت موهای خود در کوتاه مدت بدون انجام درمان های جراحی هستند.

میکرونیدلینگ مو چیست؟

میکرونیدلینگ یک عمل زیبایی است که شامل خراش دادن پوست با سر سوزن های ضدعفونی شده است. زخم های کوچک باعث می‌شوند بدن شما کلاژن و الاستین بیشتری بسازد که پوست شما را التیام می‌بخشد و به شما کمک می‌کند جوان تر به نظر برسید. عمق نفوذ سوزن‌ها باید توسط پزشک و با توجه به نوع پوست و شدت ریزش مو تعیین شود. (قیمت سر سوزن مزوتراپی را با کلیک روی لینک ببینید.)

در حالی که میکرونیدلینگ به عنوان یک درمان ضد پیری پوست استفاده می‌شود، ممکن است به همین ترتیب روشی برای درمان ریزش مو باشد. همچنین شواهدی وجود دارد که می‌تواند به نوع خاصی از ریزش مو به نام آلو پسی آره آتا کمک کند.

علاوه بر این اعتقاد بر این است که همین روند ایجاد زخم در پوست، سلامتی ریشه مو را بازیابی می‌کند. این امر می‌تواند منجر به رشد موهای جدید شود، یا احتمالاً ممکن است موهای نازک را که در آلو پسی آندروژنیک یا طاسی با الگوی مردانه دیده می‌شوند را ضخیم تر کند. به گفته محققان، میکرونیدلینگ همراه با ماینوکسیدیل تغییرات بیشتری در موها ایجاد می‌کند.

مزوتراپی مو برای چه کسانی مفید است؟

بیمارانی که مشکل ریزش مو دارند یا از موهای ضعیف و فرسوده شاکی هستند، می‌توانند مزوتراپی مو انجام دهند. برای هر بیمار بالای 18 سال این درمان قابل انجام است. با اینحال بیماران مبتلا به سرطان و دیابت و مادران شیرده نمی‌توانند تحت درمان مزوتراپی مو قرار گیرند. همچنین افراد باید قبل از انجام مزوتراپی سابقه پزشکی یا هرگونه آلرژی خود را به جراح اطلاع دهند.

میکرونیدلینگ مو برای چه کسانی مفید است؟

اگر از ریزش یا نازک شدن موی عمومی رنج می‌برید یا دچار آلوپسی آندروژنیک هستید – یک اختلال ژنتیکی ریزش مو که ناشی از پاسخ بیش از حد به هورمون های آندروژن است – درمان میکرونیدلینگ ممکن است برای شما مفید باشد. این درمان کمک می‌کند موهای پرتر، قوی تر و پرپشت تر داشته باشید. میکرونیدلینگ ممکن است برای افرادی که رنگ پوست تیره‌ تری دارند بهتر عمل کند، زیرا مانند لیزر درمانی شامل گرما نمی‌شود، که می‌تواند بر رنگدانه یا رنگ پوست شما تأثیر بگذارد.

عوارض جانبی میکرونیدلینگ روی سر

به طور کلی تصور می‌شود که میکرونیدلینگ با بهبود گردش خون و همچنین کاهش التهاب و تغذیه مو، موقعیت های مطلوبی را برای رشد مو فراهم می‌کند. شاید یکی از بزرگترین مزیت های میکرونیدلینگ این باشد که این روش ها کم تهاجمی هستند و هیچ گونه احتیاط قابل توجهی در زمان انجام یا پس از درمان وجود ندارد.

میکرونیدلینگ بعید است که عوارض جانبی قابل توجهی ایجاد کنند. بنابراین می‌تواند در مقایسه با سایر درمان های ریزش مو مانند فیناستراید که ممکن است در برخی افراد عوارض جانبی ایجاد کند، جنبه مثبتی در نظر گرفته شود.

انجام میکرونیدلینگ مو و مزوتراپی مو همزمان ممکن است؟

عوامل متعددی باعث ریزش مو در مردان و زنان می‌شود. این وضعیت را می‌توان با استفاده از روش های میکرونیدلینگ و مزوتراپی که هر دو حدود 3-6 ماه طول می‌کشد تا نتایج واقعی مشاهده شود، معکوس کرد. این دو روش راه های مؤثری برای درمان ریزش مو هستند. آنها ممکن است بر روی یک فرد به طور همزمان یا مستقل انجام شوند. مهم است که قبل از انجام هر نوع درمان ریزش مو با پزشک خود مشورت کنید.

سوالات متداول

1- چند بار میکرونیدلینگ برای درمان ریزش مو لازم است؟

تعداد جلسات میکرونیدلینگ مورد نیاز برای درمان ریزش مو به عوامل مختلفی مانند شدت ریزش مو، علت ریزش و وضعیت پوست سر بستگی دارد. پاسخ فرد به میکرونیدلینگ نیز در تعیین تعداد جلسات موثر است.

2- میکرونیدلینگ مو برای آقایان نیز انجام می شود؟

بله، میکرونیدلینگ مو برای آقایان نیز انجام می‌شود و اتفاقاً یکی از روش‌های نسبتاً مؤثر برای درمان ریزش مو و بهبود وضعیت موها در آقایان به شمار می‌رود. همانطور که می‌دانید، ریزش مو در مردان (آلوپسی آندروژنتیک یا طاسی با الگوی مردانه) بسیار شایع است و میکرونیدلینگ می‌تواند به عنوان یک روش درمانی کمکی یا حتی اصلی برای این مشکل مورد استفاده قرار گیرد.

3- روش میکرونیدلینگ مو محدودیت سنی دارد؟

به طور کلی، برای انجام میکرونیدلینگ مو محدودیت سنی خاصی وجود ندارد و افراد در سنین مختلف می‌توانند از این روش برای بهبود وضعیت موهای خود استفاده کنند. بزرگسالان به ویژه جوانان بیشتریان افراد متقاضی برای میکرونیدلینگ مو هستند. انجام میکرونیدلینگ برای کودکان و نوجوانان توصیه نمی شود.

4- زمان بهبودی میکرونیدلینگ مو چقدر است؟

زمان بهبودی بعد از انجام میکرونیدلینگ مو معمولاً کوتاه است و بیشتر افراد می‌توانند به سرعت به فعالیت‌های روزمره خود بازگردند. بلافاصله بعد از درمان ممکن است پوست سر کمی قرمز و ملتهب به نظر برسد. این قرمزی معمولاً طی چند ساعت اول کاهش می‌یابد.

5- آیا بعد از میکرونیدلینگ عفونت رخ می دهد؟

احتمال عفونت بعد از میکرونیدلینگ مو بسیار کم است، اما غیرممکن نیست. اگر مراقبت‌های لازم بعد از انجام میکرونیدلینگ رعایت نشود یا در حین انجام آن اصول بهداشتی رعایت نگردد، احتمال بروز عفونت وجود دارد.

سخن پایانی
مزوتراپی مو و میکرونیدلینگ مو هر دو روش‌های نسبتاً جدیدی برای بهبود وضعیت موها و درمان ریزش مو هستند، اما مکانیسم اثر و کاربردهای متفاوتی دارند. اینکه کدام روش برای شما بهتر است، بستگی به شرایط خاص شما و تشخیص پزشک متخصص دارد. در برخی موارد، ترکیب این دو روش می‌تواند بهترین نتیجه را به همراه داشته باشد. برای خرید انواع فیلر مو و پوست می توانید با کارشناسان فروش درمارز طب با شماره تلفن 91018959-021 تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *